Povećajte svoje ormare i police

17_11_2008
Povećajte svoje ormare i police

Ormari su vam prepuni, a police na granici izdržljivosti? Toliko knjiga, DVDova, kazeta… Nisu uopće u lošem stanju, ali iako ne znate kad ćete ih ponovno upotrijebiti nekako je šteta samo sve otpremiti u smeće. Evo rješenja kako ih se riješiti uz osjećaj zadovoljstva - humanitarni <strong>buvljak</strong>!

Ormari su vam prepuni, a police na granici izdržljivosti? Toliko knjiga, DVDova, kazeta, olovaka, fotografija… Nisu uopće u lošem stanju, ali iako ne znate kad ćete ih ponovno upotrijebiti nekako je šteta samo sve otpremiti u smeće. Evo rješenja kako ih se riješiti uz osjećaj zadovoljstva! Udruga Most i ove godine organizira buvljak s ciljem prikupljanja sredstava za tradicionalnu akciju A di si ti?! u kojoj za blagdane bogatim paketima osnovnih higijenskih i prehrambenih proizvoda obraduje skoro stotinu socijalno ugroženih obitelji s područja grada Splita.


Prošle godine se prikupilo svega blaga
Buvljak će se održati u Marmontovoj, na Sv. Nikolu, a predmeti za prodaju prikupljat će se do 3. prosinca i to na tri lokacije: svaki radni dan u Info zoni i kroz jutro u uredu Udruge Most (Zvonimirova 7) te svaku večer u Prihvatilištu za beskućnike (Zlodrina poljana 4, iza Biskupove palače).