Treskat će se Split

12_11_2008
Treskat će se Split

Poprilično nas je iznenadila vijest kako će Split posjetiti <strong>Lil Kim</strong>, poznato ime svjetske r&#39;n&#39;b i hip-hop scene, kako bi u Hemingway baru na jednu večer prenijela atmosferu klubova u svjetskim metropolama. Društvo će joj praviti domaća raperica Ayla, a ploče će miješati DJ Mdee.

Opa... ugodno nas je iznenadila vijest kako će Split posjetiti Lil Kim, poznato ime svjetske r'n'b i hip-hop scene. Datum je 16. prosinca, a mjesto splitski Hemingway bar.

Nakon što smo se u Zagrebu mrdali uz 50 Centa i Snoop Dogga, koncertna agencija Neki Daniels Media i Beck'sperience organiziraju mini turneju po Hrvatskoj, pa će se slavna Lil treskati još i u Aquariusu, ali i zadarskom Arsenalu. Društvo će joj praviti domaća raperica Ayla, a ploče će miješati francuski DJ Mdee.

Hot hot hot

Za sve ljubitelje ovog ritma, druga dobra vijest je kako pod Marjanom nakon nekoliko godina ponovno kreću tematske r'n'b klubske večeri (posljednje uspješne pamtimo još iz vremena DJ Bronsona i Hey Babya u Quasimoda). "HaremB" će svoju premijeru imati već ovog petka, kada će u Hemingwayu plesnim podijem dirigirati DJ Makro Polo. I to besplatno!