Gradske stipendije ugroženima

31_10_2008
Gradske stipendije ugroženima

Grad Split raspisao je natječaj za dodjelu pomoći za školovanje učenicima srednjih škola i studentima iz socijalno ugroženih obitelji s područja Splita. Broj stipendija je 30 učeničkih i 50 studentskih, a iznos mjesečnih financijskih potpora je od 600 do 1000 kuna.

Grad Split raspisao je natječaj za dodjelu pomoći za školovanje učenicima srednjih škola i studentima iz socijalno ugroženih obitelji (obitelji moraju biti korisnici pomoći Centra za socijalnu skrb) s područja Splita. Broj stipendija je 30 učeničkih i 50 studentskih, a iznos mjesečnih financijskih potpora je od 600 do 1000 kuna.

Potrebna dokumentacija:

  1. zamolba
  2. uvjerenje o prebivalištu za podnositelja prijave i jednog roditelja (izdaje MUP),
  3. potvrda Centra za socijalnu skrb da njihova obitelj koristi stalnu pomoć , ili jednokratnu novčanu pomoć.
  4. uz potvrdu Centra za socijalnu skrb da obitelj povremeno koristi jednokratne novčane pomoći, potrebno je dostaviti: potvrdu o primanjima roditelja ukoliko su zaposleni, odrezak mirovine, ili potvrdu od Zavoda za zapošljavanje.
  5. potvrda škole odnosno učilišta o uspjehu u prethodnoj godini školovanja, prosjek ocjena,
  6. potvrda škole odnosno učilišta o upisu u tekuću školsku godinu,
  7. domovnica za podnositelja prijave
Prijava se do 14.11.2008. podnosi Gradskom poglavarstvu grada Splita, s naznakom “Prijava za dodjelu pomoći za školovanje”. Upućuje se preporučenom poštom, a može se i osobno predati Centralnoj pisarnici gradske uprave Grada Splita (Split, Obala kneza Branimira 17).

Više informacije pročitajte u službenom pozivu (.doc).