Ordinacija za bolesti muha

15_10_2008
Ordinacija za bolesti muha

<em>Prošlo lito, ko je jeba, jeba je</em> vrhunac je novije povijesti uličnih literarnih umjetnika pa treba cijeniti i malu, ali kreativnu intervenciju u kojoj je ordinacija za bolesti uha, grla i nosa postala ordinacija za bolesti muha, grla i nosa. Nijema <strong>usta</strong> ulice ipak nikoga ne zabrinjavaju...

Ima desetak godina od kada je legendarni grafit Kruva ili šita narod se pita navlačio osmijeh na ratom izmoren narod. Zidovi su prije češće progovarali na originalan način. Danas je kreativnost splitskih (literarnih) uličnih umjetnika na dnu. Prošlo lito, ko je jeba, jeba je vrhunac je novije povijesti pa treba cijeniti i malu, ali kreativnu intervenciju u kojoj je ordinacija za bolesti uha, grla i nosa postala ordinacija za bolesti muha, grla i nosa :)

Zidovi nas zadnjih godina rijetko nasmiješe...

Nijema usta ulice ipak nikoga ne zabrinjavaju koliko razvijanje slikarske tehnike kod navijača. Pitanje naše ankete bavilo se aktualnom temom pa smo saznali da od 203 posjetitelja portala većini ipak ne smeta zidno izražavanje navijačke ljubavi i pripadnosti, ali 34% ih smatra da se pretjeralo.

napisao/foto: Pile