Bar gram za Program

14_10_2008
Bar gram za Program

Kako smo i najavili, nakon velike nacionalne rasprave o prijedlogu <em>Nacionalnog programa za mlade</em> održanog na Bjelolasici, regionalna <strong>rasprava</strong> održat će se u Splitu. Sudionici će o poglavlju za koje se opredijele moći davati kritike i prijedloge... Ne propustite poslušati jingle!

Kako smo i najavili, nakon velike nacionalne rasprave o prijedlogu Nacionalnog programa za mlade održanog na Bjelolasici, regionalna rasprava održat će se u Splitu, u ponedjeljak, 20. listopada u 11 sati u Gradskoj knjižnici Marko Marulić, u organizaciji Info zone

Politika (prema mladima) te u životu, uvijek prati u stopu

Na raspravi će se u grupama raspravljati o pojedinim poglavljima Programa, a sudionici će o poglavlju za koje se opredijele moći davati kritike i prijedloge.

Nacionalni program za mlade je službeni dokument u kojem se detektiraju potrebe mladih i definiraju mjere i aktivnosti Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti s kojima se te potrebe zadovoljavaju.
Završni zaključci bit će poslani u Ministarstvo i uzeti u obzir prilikom izrade konačne verzije.

Obveza je udruga mladih i za mlade sa dalmatinskog područja da doprinesu kreiranju nacionalne politike prema mladima. Naravno, dobrodošli su i svi ostali mladi ili oni koji rade s mladima u dalmatinskoj regiji.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu jer je broj sudionika ograničen. Prije rasprave uputno je pročitati poglavlje o kojem ćete diskutirati te eventualno već doći s pripremljenim prijedlozima. Svoje prijedloge i kritike možete do nedjelje, 19. listopada, slati i mailom.

prijavnica za regionalnu raspravu (.doc)
prijedlog NPM (.pdf)

Sve informacije, kritike i prijedlozi na mail [email protected] i telefon 021 / 33 99 09.

Nakon snimljenog jingla za natječaj za članove gradskog Savjet mladih, Zonaši su se još jednom dali u snimateljske vode. Opet je susretljivošću ekipe Radija Split (Fala Mario po drugi put!) i, ovog puta, Hladnog piva snimljen jingl koji se vrti po regionalnim radio postajama. Da ne čamite pred radiom - evo link na jingle (.mp3) :)