Nama naša Riva mila

10_10_2008
Nama naša Riva mila

Ovo ljeto su se prodavale majice s njenom fotografijom, njene sjedalice dobivaju nacionalne nagrade za industrijski dizajn... A mi je još <strong>crnimo</strong>!? Već smo pomislili da su afere s Rivom iza nas... Ma, sidnimo na kavu! Onako, ka prije dvije godine?

Ovo ljeto su se prodavale majice s njenom fotografijom, njene sjedalice dobivaju nacionalne nagrade za industrijski dizajn... A mi je još crnimo!? Već smo pomislili da su afere s Rivom iza nas, da će svi nedostaci ostati vječni, onako, tipično splitski i da ćemo se pomiriti s onim što imamo. Ma, sidnimo na kavu! Onako, ka prije dvije godine? Evo je 15. listopada godišnjica zadnje kave ispijene na staroj Rivi.

Kažu da im neće dolaziti dugih rukava

Ni godinu i pol nakon dovršetka radova nisu zadovoljeni uvjeti za dobivanje uporabne dozvole, osvjetljenje ispod klupa se raspalo, a klupe polako skupljaju potpise i rafu jer ni jednom nisu prebojene, skupa LED rasvjeta nije u potpunosti iskorištena, polovica izmrcvarenog pročelja Palače je u mraku, ugostitelji provode samovolju… Dobro di je ta kava, do kad ću ja nabrajat?

napisao/foto: Pile