Iz Sarajeva u Master's

09_10_2008
Iz Sarajeva u Master's

Klub Master&#39;s ovaj petak otvara vrata nove sezone s koncertom grupe SMS, a na istom plesnom podiju će već iduće noći uz DJ Darrena Pricea započeti i još jedna <strong>sezona</strong> projekta <em>Groove Is In The Heart</em>. Uspjeli smo pronaći vezu između grupe SMS i Pricea! :)

Klub Master's u petak, 10. listopada, otvara vrata nove sezone s koncertom grupe SMS, a na istom plesnom podiju će već iduće noći uz DJ Darrena Pricea započeti i još jedna sezona projekta Groove Is In The Heart. Priceu će se za pultom pridružiti i Pille te nezaobilazni Pero FullHouse.

Nemojte se opet smijati na svakodnevnicu bučkuriša ponude splitskih klubova. Uspjeli smo pronaći vezu između grupe SMS i Pricea! :)


SMS ovog ljeta u Stone Ageu
Grupa SMS osnovana je u Sarajevu, a prvi studijski album izašao im je 2002. godine pod jednostavnim nazivom SMS. Na njemu se nalazi deset pjesama od kojih su tri postale najslušaniji hitovi radio postaja širom regije. U istom tom Sarajevu, dan prije Splita, u okviru Underworld dj toura, svira isti ovaj Darren Price.

Druga večer nove sezone uz Underworld dj tour party

Darren Price je svjetski poznati DJ koji je remiksirao većinu Underworldovih izdanja, a poveznica s publikom SMSa je možda i ta što je kreirao glazbu za Sony Play station. Uveličao je najbolje festivale nastupajući zajedno sa Rickom i Carlom kao Underworld live. Remikse je radio za: Underworld, Depeche Mode, New Order, Svena Vatha.

Ulaznice za SMS su 50kn (uz flyer iz Karoce ili Kauria 40kn), a za Underworld dj tour party 70kn u pretprodaji (Dancing Bear i Puls), 100kn na dan partya.