Izlet na krov Crne Gore

03_10_2008
Izlet na krov Crne Gore

Hrvatsko planinarsko društvo Malačka organizira uspon na planinu Orjen - planinu u bokokotorskom zaleđu s koje se vidi skoro cijela Crna Gora, Hercegovina i Dubrovačko primorje. Samo par tjedana nakon ovog planinarskog pohoda Orjenu će zima navuči snježni pokrivač.

Hrvatsko planinarsko društvo Malačka organizira uspon na planinu Orjen u susjednoj nam Crnoj Gori. Polazak je predviđen za 10. listopada u večernjim satima. Cijena po osobi je 300kn , a uključuje 2 noćenja u planinarskom domu HPD Dubrovnik koji je od vrha Orjena udaljen četiri sata hoda. Ako imate nešto planinarskog iskustva i ako vas planinske šetnje pune zadovoljstvom bit će vam zadovoljstvo i pitati za dodatne informacije ili se prijaviti na brojeve telefona 098/7851378 i 098/311797.

Posjetite Orjen dok ga zima ne prekrije snježnim pokrivačem

Orjen je planina u bokokotorskom zaleđu s koje se vidi skoro cijela Crna Gora, Hercegovina i Dubrovačko primorje. Samo par tjedana nakon ovog planinarskog pohoda na Orjenu će početi padati rekordna zimska količina padalina u Europi koja će na vrhove Orjena navući debeli snježni pokrivač.