Stripom kontra predrasuda

26_09_2008
Stripom kontra predrasuda

Nakon proljetnih <strong>radionica</strong> stripa kroz koje se u stvaralaštvu provlačila tema rodno uvjetovanog nasilja, polaznici jesenskih radionica osim usvajanja vještine izrade stripa promišljati će i o ljudskim pravima. Za prijavu je najvažnija želja za ispunjavanjem jesenskih i zimskih dana :)

Nakon proljetnih radionica stripa kroz koje se u stvaralaštvu provlačila tema rodno uvjetovanog nasilja, polaznici jesenskih radionica osim usvajanja vještine izrade stripa promišljati će i o ljudskim pravima.

Besplatne radionice u Info zoni, ovaj put u organizaciji Studija razvojnih inicijativa, ponovno će voditi mladi akademski slikar Ivan Svaguša koji i sam radi u tehnici stripa. Prva radionica održat će se 18. listopada u 16 sati, a termini ostalih radionica koje će se održavati do kraja ove godine dogovorit će se s polaznicima. Najbolji radovi bit će tiskani i predstavljeni na zajedničkoj izložbi iduće godine.


Iz Ivanovog portofolija na guranjeslitice.org/svaig
Osim dobre volje i želje za ispunjavanjem jesenskih i zimskih dana, za prijavu vam ne treba ništa drugo, nikakvo predznanje. Naravo ime, prezime, dob, kontakt mail i mobitel ipak trebate reći do 14. listopada, ali može birati hoćete li poslati na mail [email protected] ili javiti na telefon 33 99 09.