Mot koji znak znači

23_09_2008
Mot koji znak znači

Polaznici <strong>tečaja</strong> hrvatskog znakovnog jezika koji su pred ljeto u Info zoni završili prvi semestar od 06. listopada mogu nastaviti s drugim semestrom, a svi oni koji su u travnju bili prekobrojni sada dobivaju svoju priliku za upis na prvi semestar.

Polaznici tečaja hrvatskog znakovnog jezika, u organizaciji Hrvatske udruge gluhoslijepih osoba Dodir, koji su pred ljeto u Info zoni završili prvi semestar od 06. listopada mogu nastaviti s drugim semestrom, a svi oni koji su u travnju bili prekobrojni sada dobivaju svoju priliku za upis na prvi semestar.

Sudeći prema broju polaznika prvog semestra, Splitu i našoj županiji uskoro ne bi trebalo nedostajati ljudi koji vladaju hrvatskim znakovnim jezikom u dovoljnoj mjeri da bi gluhoslijepima mogli pružati potrebnu podršku.


O neočekivano velikom interesu mladih pisala je i Slobodna
Prijemni ispit za nove polaznike održat će se u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u petak 10.10.2008. s početkom u 18:30 sati. Polaznici prvog semestra nastavit će pohađati radionice i predavanja u Gradskoj knjižnici petkom od 18:30 do 20 sati.

Polaznici koji su završili prvi semestar u Info zoni, mogu od 06. listopada nastaviti s drugim semestrom. Tečaj drugog stupnja će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom od 18:30 do 20 sati u Info zoni.

Tečajevi su besplatni, a polaznici jedino moraju kupiti udžbenik prema kojem uče, a uz koji idu i dva DVD-a na kojima su snimljeni primjeri konverzacija, zadaci, kao i popisi znakova, koji idu uz svaku lekciju. Za sve dodatne informacije možete nazvati Boženku Čuljak, na broj telefona 091 8870 882.