Gustaph y njegovi dobri duhovi

16_09_2008
Gustaph y njegovi dobri duhovi

Skoro da se ne sjećamo godine kada je sezona u <strong>Kocki </strong>počinjala ovako rano, bez mnogobrojnih dezinformacija i odgađanja otvorenja. Niže temperature i <em>Gustafi</em> garancija su dobrog provoda s kojim ćemo u subotu otvoriti sezonu koncerata u podzemlju Doma mladih.

Skoro da se ne sjećamo (hm, u biti ne sjećamo se) godine kada je sezona u Kocki počinjala ovako rano, bez mnogobrojnih dezinformacija i odgađanja otvorenja. Niže temperature i Gustafi garancija su dobrog provoda s kojim ćemo u subotu otvoriti sezonu koncerata u podzemlju Doma mladih.

Uz Gustafe, delirij je zagarantiran (Gustafi, Bačvice 2005.)

Pitao nas je netko kako se zove ono što sviraju Gustafi. Zagooglali smo i našli ovaj opis: "čudan, ali uspješan spoj klasičnog rock-blues benda s jakim primjesama istraskog etna i tzv. meksičkog texas zvuka, alternative i tko zna čega još sve ne". Piše još i da su svoj prvi nastup zamislili kao nekakvu glazbeno scensku predstavu pod imenom Gustaph y njegovi dobri duhovi. No to nije bio samo jednokratni performans, već početak Gustafa. Punih 12 godina nosili su ime s kojim su nastupili na prvom performansu, a onda su ga skratili na Gustafi.

Kamo sada pojti? U Kocku!

Ulaznice za 40kn možete kupiti u CD shopu Dancing Bear (Dioklecijanova 6), kavani-galeriji HOK (Kavanjinova 11), Cafe-baru Bamba (Solurat 7) i Info zoni. Par sretnika koji dođu do Zone kupiti ulaznicu dobit će povlasticu da se nađu na popisu za mukte ulaz ;)

napisao: Pile