Tjedan kretanja, štednje i tribine

13_09_2008
Tjedan kretanja, štednje i tribine

Posredstvom Info zone ostvarujete do 70% popusta na opremu za kretanje, u petak kupujte ili prodajite na buvljaku rabljenih prometala na ljudski pogon, a na <em>Dan bez automobila</em> <strong>sudjelujte</strong> u javnoj tribini na temu <em>Kretanje u Splitu</em> na kojoj će biti i gosti iz JGP Promet i Grada.

Info zona je zbog najave kiše odgodila predstavljanje sportova povodom Dana splitskog sporta, ali obilježavanje Europskog tjedna kretanja otporno je na sve vremenske uvjete. Posredstvom Info zone u 5 trgovina ostvarujete do 70% popusta na opremu za kretanje, u petak kupite ili prodajte nešto na buvljaku rabljenih prometala na ljudski pogon, a na Dan bez automobila sudjelujte u javnoj tribini na temu Kretanje u Splitu na kojoj će biti i gosti iz JGP Promet, Grada Splita i Udruge za zaštitu okoliša Sunce.


Dođi i prodaj



Buvljak rabljenih prometala na ljudski pogon održat će se u prostoru Info zone u petak, 19. rujna od 10 do 20 sati. Svoje prometalo ili dio prometala koje namjeravate prodati možete od ponedjeljka donijeti u Info zonu te ostaviti svoje podatke i kazati željeni iznos koji namjeravate zaraditi ako ćete trgovinu prepustiti Zoninim trgovcima.


Dođi i pitaj



Tribina koja će se u Info zoni održati u ponedjeljak u 19 sati mogla bi konačno dati odgovore što mislimo o uslugama javnog prijevoza, kada će Split dobiti biciklističke staze, zašto nema parkirališta za bicikle ispred javnih ustanova… Dođi i pitaj!




Popust na kretanje


Da bi mladima financijski olakšala zdravo kretanje, Info zona je posredovala u omogućavanju sedmodnevnog popusta u pet splitskih trgovina:

Bike centar ACF
Dubrovačka 20

10 - 30 % na kompletan asortiman

Ciklo planet

Frane Supila 4

10 - 20% na kompletan asortiman

Leo Bike

Kralja Zvonimira 93

10% na kompletan asortiman

Sava-trade d.o.o.

Domovinskog rata 7

20% na sve bicikle u asortimanu
30% na gume i zračnice

X- shop 7 bofora

Kavanjinova 15

70% na svu odjeću
15% na sve bicikle u asortimanu

Europski tjedan kretanja u Europi se obilježava od 2002. godine, sa željom da se doprinese smanjenju prometnih gužvi, zagađenju, te poboljšanju zdravlja i kvalitete života. Tradicionalno se sedmi dan, 22. rujna, obilježava kao Dan bez automobila.

napisao: Pile