Dođi i zaglumi

06_09_2008
Dođi i zaglumi

Početak nove školske godine znači i početak novih glumačkih radionica u Gradskom kazalištu mladih pa tako i <strong>upisa</strong> novih članova. U subotu, 4. listopada, svoj, možda prvi, glumački korak, napravit će novi polaznici. Radionice će se tokom godine održavati vikendima.

Početak nove školske godine znači i početak novih glumačkih radionica u Gradskom kazalištu mladih pa tako i upisa novih članova. U subotu, 4. listopada u 10 sati, svoj, možda prvi, glumački korak, napravit će novi polaznici, a od podne novu sezonu započinju prošlogodišnji polaznici. Radionice će se tokom godine održavati vikendima, u jutarnjim terminima.
Inserti iz završnih predstava iz prethodnih dviju sezona

Broj polaznika je ograničen, no ako netko od polaznika odustane, mogući su i kasniji upisi. s liste čekanja. Svaki polaznik potpisat će Ugovor te je dužan redovito dolaziti na radionice i plaćati mjesečnu članarinu od 150kn. Dodatne informacije možete dobiti na mail [email protected] (navesti predmet: Glumačke radionice za mladež) ili na broj telefona 021 344 979.