Grla, dlanovi i – šalovi

25_08_2008
Grla, dlanovi i – šalovi

Torcida je spremna upotpuniti spektakl, priprema koreografiju i svih poziva da na utakmicu ponesu šalove. Nogometna <strong>fešta</strong> započet će na gradskim trgovima već u popodnevnim satima četvrtka, no sigurno nitko neće propustiti zagrijati dlanove večer prije i na Rivi čestitati Blanki.

Nogometna groznica došla je do vrhunca, više nema sumnje - Deportivo će u četvrtak istrčati pred puni Poljud! O ulaznicama za jug i sjever ne trebate ni razmišljati, možda ste sretni pa još uhvatite zapad za 150kn ili istok za 130kn. I Torcida je spremna upotpuniti spektakl, priprema koreografiju i svih, al' baš svih, poziva da na utakmicu ponesu šalove. Navijačke, Hajdukove, dakako :)

Nek za Depor bude veća šalijada, nego bakljada (foto: S. Marinović)

Navijačka nogometna fešta započet će na gradskim trgovima već u popodnevnim satima četvrtka, kad se Torcida u 17:30 okupi na Peristilu, no sigurno nitko tko ide na Poljud neće propustiti zagrijati dlanove večer prije, u srijedu od 20 sati na Rivi, i uz Belana, Bana, Karana i dva Nižetića čestitati Blanki Vlašić na srebrnoj olimpijskoj medalji.

P.S. Zbog pripreme koreografije na sjevernu tribinu dođite barem 45 minuta ranije ;)