Careva luda kuća

26_08_2008
Careva luda kuća

Car Dioklecijan će ovaj vikend opet doći u Split, a <strong>u gradu</strong> je luda kuća još od sredine tjedna :) Belan u O&#39;Hari, klapa Intrade i TBF na Rivi, salsa party na Carrarinoj, Michi Lange u Hemingway baru, Storico Romano na Prokurativama, Runjić na Peristilu, Coce na Poljudu...

Car Dioklecijan će ovaj vikend, na kraju sezone, opet doći u Split. Propustit će utakmicu s Deportivom, doček Blanke i ribarsku u O'Hare, ali i vikend će mu biti luda kuća :) U petak ćemo ga na Rivi dočekati s klapom Intrade, a na Carrarinoj poljani možda razdrmati ritmom salse. Možda se Car zaželi i elektronske glazbe pa ode i do Hemingway bara gdje gostuje njemački DJ Michi Lange? U subotu ćemo ga na Prokurativama zabaviti borbama u izvedbi grupe Storico Romano, raspjevati ili uz TBF na Rivi ili četvrtim izdanjem Runjićevih večeri na Peristilu. U nedjelju možda svrati na Poljud gdje Coce s prijateljima neće dati pismu našu po treći put.
Nakon prve ovoljetne Noći Dioklecijana, evo njega opet...

Vječne Runjićeve melodije ove godine će u novom ruhu izvesti Darko Rundek, Detour, Ivana Starčević, Jacques Houdek, Kristijan Beluhan, Lea Dekleva, Marija Husar, Marko Tolja, Matija Dedić, Nina Badrić, Nuška Drašček, Saša Lozar, Tamara Obrovac, Vedran Mlikota, Zagrebački gitaristički kvartet, Zrinka Cvitešić, Goran Navojac, dueti... Mali broj ulaznica prodaje se u Generalturista po cijeni 150 kn (mjesto za stolom) i 70 kn (na kušinima), al' ne plačite, nego povirite tv program jer je HRT osigurao izravan prijenos.

srijeda  
Riva Blankin tulum!!!
O'Hara Neno Belan & Fiumensi
četvrtak  
Poljud Hajduk - Deportivo
petak  
Riva klapa Intrade
Carrarina poljana salsa party
Hemingway bar DJ Michi Lange
subota  
Prokurative Storico Romano
Riva TBF
Peristil "Runjić na Peristilu"
Getto KZU ole ole & PZU oje oje
nedjelja  
Poljud "Ne damo te pismo naša"


Srednjoškolke i srednjoškolci, uživajte u zadnjim danima ljetnih praznika… ;)