Sk8 4ever

18_08_2008
Sk8 4ever

<em>Atlantis Summer Challenge</em>, <strong>festival</strong> skejt kulture, u svom drugom izdanju održat će se od 21. do 23. kolovoza. Uz prošle godine prokušanu mješavinu koncerta i skejtanja, ove godine će se sve začiniti sa još više glazbe, još više skejtera i premijerom filma.

Atlantis Summer Challenge, festival skejt kulture, u svom drugom izdanju održat će se od 21. do 23. kolovoza na igralištu u Vukovarskoj. Uz prošle godine prokušanu mješavinu koncerta i skejtanja europskih skejt velikana, ove godine će se sve začiniti sa još više glazbe, još više skejtera i premijerom dokumentarnog filma o povijesti skejtanja u Splitu - Skate forever.


Sva tri dana Festivala završavat će after partyem u Obojenoj svjetlosti. Prvu večer, nakon filma u kinu Central, zglobovi će se razgibavati uz Ishfaq i DJ Vanja. U petak će svirati Empty Wallets i PlanB, a treći dan… Treću večer će glazbeni dio započeti u 21 sat na igralištu u Vukovarskoj. Bit će to glazbeni vrhunac uz nastup londonskog pionira synth-pop-rocka Zoot Womana, Leut Magnetika i Indiga. Na Obojenoj će od 1 sat nastupati Symbol One, Moulinex, DJ Iva i DJ Marmat.

Od danas (ponedjeljak) od 17 sati u skate shopu Atlantis i surf shopu Wave možete nabaviti pozivnice za premijeru dokumentarnog filma u kinu Central i after party na Obojenoj svjetlost.