Nama nisu pobjegli

10_08_2008
Nama nisu pobjegli

Iako se neki bune što će za Hajduka trava na Poljudu biti ugažena, svima je jasno kao dan kako će gostovanje velikog glazbenog cirkusa koje već desetljećima slijedi čitav pokret fanova, za Split biti pravi glazbeni <strong>blagdan</strong>.

Čitali ste kako su članovi Iron Maidena bježali od splitskih fanova na Resniku? Ili su ti mediji jednostavno bili u pravo vrijeme, no na krivom mjestu. Suradnici splitskog.portala jedini su fotografirali članove benda po jučerašnjem dolasku u splitsku zračnu luku.    

Iako se neki bune što će za Hajduka trava na Poljudu biti ugažena (kao da je riječ o klubu koji svakog tjedna igra teške europske utakmice), svima je jasno kao dan kako će gostovanje velikog glazbenog cirkusa koje već desetljećima slijedi čitav pokret fanova, za Split biti pravi glazbeni blagdan. Jer previše često se epitet "spektakularno" u gradu pod Marjanom pripisuje svirkama domaćih pjevača koji su s tri note i pet istih stihova proživjeli čitavu karijeru.

   

Na našu veliku žalost, split.com.hr-u odbijeni su zahtjevi za akreditacije naših fotografa, pod izlikom da managment benda ne dopušta iste internet portalima. Eto dokaza kako su Iron Maiden nastali davno prije "www fenomena" jer u novinama će njihove fotografije s Poljuda živjeti jedan dan, a kod nas bi njihovi hrvatski fanovi mogli mjesecima imati desetke fotografija kao podsjetnik na ludu splitsku noć u kolovozu 2008. godine.

   

Usprkos tome, uredništvo splitskog.portala podržava bilo kakav koncertni pomak na bolje, pa se iz ovih stopa kreće prema Poljudu. A i vama nije kasno. Blagajna će biti otvorena do 22 sata, a karata još uvijek ima. Cijene ista kao u predprodaji - 250 kuna.


A 'ko će plakat?


Dijelimo nekoliko plakata splitskog koncerta Maidena. Navodno postoje fanovi koji ih sakupljaju za uspomenu... update: RAZGRABLJENO!

A na [email protected] možete slat i vaše fotografije s Poljuda.


foto: Ivan Lukić i Goran Leš