Ministar Umek

31_07_2008
Ministar Umek

Ovog (za mnoge) produženog vikenda Stone Age vas poziva na dva zanimljiva partija. Prvo će u subotu u sklopu Heinekenove ljetne turneje <em>Ministry of Sound</em> zasvirati DJ Danny Rampling, s početkom oko 22 sata, a zanimljivo je da je ulaz <strong>besplatan</strong>.

Zasigurno ste već čuli za novootvoreni klubu Stone Age u Planom kod Trogira. Za one koji su propustili domaći rad evo repriza. "Klub se prostire na površini od 4200 m2, udaljen je 4 km od centra Trogira, 4 km od Kaštela i 20 km od Splita, na glavnoj cesti od Trogira prema autoputu Split-Zagreb. Nalazi se na 250m nadmorske visine što mu daje jedinstvenu panoramsku poziciju s pogledom na Split i srednjedalmatinske otoke. Nalazi se na osami te ima radno vrijeme od 0-24".

Ovog (za mnoge) produženog vikenda Stone Age vas poziva na dva zanimljiva partija. Prvo će u subotu u sklopu Heinekenove ljetne turneje Ministry of Sound zasvirati DJ Danny Rampling, s početkom oko 22 sata, a zanimljivo je da je ulaz besplatan.



Mister Rampling je Britanac koji je slavu stekao 90-ih kad je nastupao gotovo svugdje u svijetu i postao „must have“ DJ party scene svjetskih celebrity-a. Za dobar provod pobrinut će se i simpatične hostese koji će vas obasipati poklonima, onoliko često koliko piva uspijete popiti.



Zatim je 4.8., u noći uoči državnog blagdana (dakle stignete se dobro odmoriti) na redu stari dobri poznanik Splićana - Slovenac DJ Umek. Ponajboljeg svjetskog DJ-a dovodi OmegaRitam, a društvo za pultom pravit će mu sunarodnjak Matthew Hoag, live duo - Shuma iz Zagreba, te Pero FullHouse koji će promovirati i svoj novi CD mix "Muzika na struju".

Naša najbrža tri posjetitelja uz Umeka i društvo će plesati besplatno, dovoljno je samo po običaju poslati svoje podatke na naš mail. Za one koji su na godišnjem, i potreban im je podsjetnik gdje, što i kako... tu je šalabahter.

Update: dobitnici nagradnih ulaznica su Ivan Kuzmić, Sandro Njegovan i Vedran Zaninović.