Iron Lenny

02_08_2008
Iron Lenny

Dva su događanja koja su utjecala na planiranje ljeta tisućama ljudi, dva događaja zbog kojih će stadion i parkiralište dobiti novi smisao – koncert Lennya Kravitza u Zadru i <em>Iron Maidena</em> na Poljudu. Sve je manje vremena za <strong>odluku</strong> gdje uložiti 150, odnosno 245 kunica...

Dva su događanja koja su utjecala na planiranje ljeta tisućama ljudi, dva događaja zbog kojih će stadion i parkiralište dobiti novi smisao – koncert Lennya Kravitza u Zadru i Iron Maidena na Poljudu.

Lenny Kravitz, glazbenik kojeg su voljele mnoge poznate žene poput Nicole Kidman, Natalie Imbruglia, Kylie Minogue ili Penelope Cruz, a čije stvaralaštvo vole milijuni nepoznatih ljudi nastupit će 6. kolovoza na jednom od najpoželjnijih parkirališta ovog ljeta – parkiralištu Jazine u Zadru.  Iz Splita će put Zadra, osim mase željne funk-soul-pop-rock spektakla, doći i TBF koji ima zadatak zagrijati publiku za Lennya .

Ako se već niste odlučili, što vam još treba? U osnovi samo još link za informiranje, uživanje i zagrijavanje www.lennykravitz.com i 150 kn za ulaznicu.



Maideni nisu više ovako mladi, ali ih energija jednako praši
Netko bi se mogao i uvrijediti ako Iron Maiden njunjavo predstavimo kao glazbenu poslasticu jer riječ je o kultnom bendu koji je definirao heavy metal. Turnejom Somewhere back in time promoviraju istoimeni album na kojem se nalaze najveći hitovi od 1980. do 1989. godine.

Maideni su grupa koja na koncertima okuplja i do 250 tisuća ljudi, a uzmemo li u obzir da na ovoj turneji u Italiji imaju samo jedan koncert za samo 30 tisuća ljudi, velike migracije prema Splitu sigurno će se odvijati i preko Jadrana. Headbangers pit rasprodan je već mjesecima, ubrzano se pune tribine i travnjak, mjesta je ostalo vrlo malo... Sve manje je vremena i da odlučite da ćete 245 kn uložiti u spektakl i 10. kolovoza provesti na Poljudu. A'mo, odlučite, još od prosinca razmišljate ;)

I, ako ste se konačno odlučili, ostanite di jeste, samo nastavie kliik(t)ati  - link za kupnju ulaznica  je www.ticketpro.hr.