Gego i Gobac za muktaše

23_07_2008
Gego i Gobac za muktaše

Ako ste u besparici onda vam vjerojatno vadimo mast s ovim najavama pustih koncerata pa evo preporuke i za muktaše. <strong>Na</strong> <strong>Rivi</strong> 01. kolovoza mukte nastupa <em>Psihomodo Pop</em>, a ove subote će u nizu događanja povodom <em>Noći Dioklecijana</em> nastupiti i <em>Gego i picigin bend</em>.

Ako ste u besparici onda vam vjerojatno vadimo mast s ovim najavama pustih koncerata pa evo preporuke i za muktaše. Na Rivi 01. kolovoza mukte nastupa Psihomodo Pop, a ove subote će u nizu događanja povodom Noći Dioklecijana nastupiti i Gego i Picigin bend.


Gego ponovno među splitskim palmama (foto: Ž.Vesanović)
Tradicionalna Noć Dioklecijana ove godine će imati dva izdanja. Car će prvi put gradom prošetati ovu subotu, 26. srpnja, a drugi put pri kraju ljetne sezone. Početak Dioklecijanove noći obilježit će povorka rimskog puka te legionara i gladijatora koji će u 20 sati krenuti od Podruma preko Rive i Marmontove sve do Peristila gdje će se car Dioklecijan obratiti puku i odgledati gladijatorske borbe. Po trgovima će nastupati klape, pjevači, ulični zabavljači… Na Rivi kao predgrupa Gegotu i Picigin bendu nastupaju Justin's Johnson. Tko ogladni može otići u Podrume na Dioklecijanovu svečanu večeru koja ipak nije mukte – ulaznice su 650kn. Sitnica. Ako vam je toliko stalo do rimskih specijaliteta, ulaznicu možete kupiti u agenciji Split toursa.

Psihomodo Pop će na kraju svoje sponzorske turneje 01. kolovoza zaprašiti i splitskom Rivom. A hoće li se Gobac na bini vrtiti vješto oko šipke kao u reklami, nek bude iznenađenje :)

napisao: Pile