Provjerena kvaliteta

22_07_2008
Provjerena kvaliteta

Svake godine na ljetnim pozornicama imamo iste izvođače, ali može biti i gore – ako ti izvođači nemaju nove albume. No, kad <em>Majke</em> ili Vlatko Stafenovski promoviraju novi album, onda znamo da nas očekuje kvalitetan <strong>koncert </strong>novih skladbi.

Svake godine na ljetnim pozornicama imamo iste izvođače, ali može biti i gore – ako ti izvođači nemaju nove albume. No, kad Majke ili Vlatko Stafenovski promoviraju novi album, onda znamo da nas očekuje kvalitetan koncert novih skladbi.

Goran Bare i Majke u sklopu hrvatske turneje 23. srpnja na Tvrđavi Gripe promoviraju novi album Majke Unplugged koji je u travnju snimljen u zagrebačkoj Tvornici. Unplugged koncertna turneja održava se u sklopu humanitarne akcije Za siguran korak pa sav prihod od prodaje ulaznica odlazi u fond za školovanje vodiča i pasa minotragača. Prije koncerta, od 19:30, Bare će u Dancing Bearu po promotivnim cijenama prodavati novi album.


Bare u ekstazi na ST Rock Festu u svibnju (foto: M.Prgomet)
Vlatko Stefanovski
je na svom novom albumu za gosta zvao Jana Akkermana, a upravo s njim će nastupiti i 02. kolovoza na Tvrđavi Gripe. Obojica virtuoza su mnogostruko nagrađivani glazbenici, sa više od desetljeća iskustva, a svojim glazbenim izričajem su potpuno različiti i unikatni. Smatraju se začetnicima mnogih inovacija u načinu sviranja gitare, a Akkermanova multiinstrumentalnost potvrđuje davno otkriveni talent.