U potrazi za koncertima

15_07_2008
U potrazi za koncertima

Kiša i bura su malo osvježile ljetne noći pa vas se možda više odluči napravit veći put od <em>spustit se kraj mora</em>… Ovaj nadolazeći srpanjski <strong>vikend</strong> zove vas čak do Vrgorca na besplatne koncerte Kemala i TBFa. U Solinu, na Gradini, održava se Ethnoambient...

Kiša i bura su malo osvježile ljetne noći pa vas se možda više odluči napravit veći put od spustit se kraj mora… Ovaj srpanjski vikend zove vas čak do Vrgorca na besplatne koncerte. U petak, 18.07., na Open Air Festivalu Mali Mrcko nastupa Kemal Monteno, a u subotu TBF uz podršku Elvira Lakovića, umjetnika iz Goražda. Koncerti počinju već u 20 sati, pa se prije pokupite s plaže jer ni mi baš nismo sigurni di je ta lokacija opisana sa „ex club Portal Ravča“.

Još jedna čarobna noć na Gradini (foto: KMaja)

U Solinu, na Gradini (to znamo di je, bili smo prošle godine), održava se jedanaesti Ethno ambient na kojem nastupaju glazbenici iz Zimbabvea, Portugala, Rusije, Grčke… Nije mukte, ulaznice su 50kn u pretprodaji u Deancing Beara, ali je zanimljivo, rekli bismo i neobično, čarobno.

Petak, 18.07.2008.
Zuzana Novak (UK/Zimbabve)
Mandragora (Portugal)
Kries (Hrvatska)

Subota, 19.07.2008.
Stobo Village Band (Škotska/UK)
Kristi Stassinopoulou (Grčka)

A ako vam se ne voza izvan Splita u subotu je Hari u O'Hari, a Jinxi u Ljetnom kinu Bačvice...