Vela .tiramola

01_07_2008
Vela .tiramola

Izmicali smo je Euru pa rokovima pa ovome pa onome… Evo konačno i trećeg izdanja izložbe fotografija mladih autora – <strong>splitska.tiramola3</strong>! Dođite i uz dobru glazbu (nikad bolji DJ i nikad jači razglas!) i gutljaje koktela upoznajte autore fotografija, družite se, zabavite se…

Izmicali smo je Euru pa rokovima pa ovome pa onome… Evo konačno i trećeg izdanja izložbe fotografija mladih autora – splitska.tiramola3! Ove godine smo vas donekle ograničili da morate biti mladi ne samo duhom i da su fotografije morale nastati u Splitu, no to vas nije obeshrabrilo da pošaljete preko 300 fotografija. Čast da odabere postav izložbe prihvatio je gospodin Feđa Klarić pa ne sumnjamo da je čast i biti jedan od 24 izabranih autora i autorica :)


Ni ove godine izložba neće napustiti svoj tradicionalan prostor na Šperunu u Info zoni. U četvrtak, 03. srpnja, u 20 sati još ćemo jednom prigodom otvorenja zapljeskati mladim fotografima i ohrabriti poneki otkriveni talent i motivirati nekoga na novi hobi.


Triler i kokteli



Po prvi puta uz fotografije ćete moći pročitati i neke stvarno neobične priče autora – kako je nastala fotografija, što inače rade u životu… Bit će tu čak i jedna trilerska priča o napadu i razbijanju foto opreme.

Prošle godine uz klapu Ardura, ove godine uz Jinxe, Hladno pivo...

Dođite i uz dobru glazbu (nikad bolji DJ i nikad jači razglas!) i gutljaje koktela upoznajte autore fotografija, družite se, zabavite se, započnite ljetnu noć… a same fotografije možete pogledati sve do 17. srpnja, a možda i dalje :) Pozvali smo i gradonačelnika da dođe, ali bez veštita pa ćete možda moć i s njim zaćakulat.

Zabavili smo se i oduševili fotografijama i 2006. i 2007., a što ne bi i 2008., još i više ;)