Kameni party

30_06_2008
Kameni party

Ne propustite prigodu prve subote srpnja čuti i vidjeti fantastičan <strong>spoj</strong> techousea i acida u live izvedbi by Pille i Lushi, uz Peru FH koji će prezentirati što je <em>hot</em> i što se trenutno pušta u najboljim underground klubovima. U klubu Stone Age, uz omiljenu glazbu dočekajte zoru...

Ne propustite prigodu prve subote srpnja čuti i vidjeti fantastičan spoj techousea i acida u live izvedbi. Dj Pille - jedan od na najboljih naših techouse dja i dj Lushi – veteran i jedan od pokretača splitske scene. Uz njih će nastupiti i Pero FH koji će prezentirati što je hot i što se trenutno pušta u najboljim underground klubovima svijeta.


U bajkovitom okruženju i uz omiljenu glazbu dočekatje zoru s pogledom na Kaštelanski zaljev, Split i otoke. Klub Stone Age je udaljen 4km od centra Trogira, 4 km od Kaštela i 20km od Splita, na glavnoj cesti od Trogira prema autoputu Split-Zagreb.

Upad je do ponoći 30 kn, a poslije 40kn. Kliknite na šalabahter pa i pošaljite koji mail, nismo odavno poklanjali ulaznice… I ne budalite – ako pijete, ne vozite.