Gibonni na 100 načina

13_06_2008
Gibonni na 100 načina

Iako je uz obilne kiše teško zamisliti vruče ljetne noći pa nam se možda čini da su kaštelanske <em>Večeri dalmatinske pisme</em> tek za par mjeseci, one su tu, za dvadesetak dana. Na prvoj <strong>večeri</strong> Gibonnijeve će skladbe izvesti respektabilna imena domaće pop i rock scene...

Iako je uz obilne kiše teško zamisliti vruče ljetne noći pa nam se možda čini da su kaštelanske Večeri dalmatinske pisme tek za par mjeseci, one su tu, za dvadesetak dana.


Gibonni na 100 načina


Na prvoj večeri, 03. srpnja, ćemo umakati Prst u more i slušati obrade Gibonnijevih pjesama. Gibonnijeve će skladbe izvesti respektabilna imena domaće pop i rock scene među kojima će biti Urban, T.B.F., Cubismo, Vatra, Kopito, Dioniz, Matija Dedić & Black Coffee, Zinedin Zidane, Marijan Brkić-Brk & Marko Ramljak, Indigo, Plava trava zaborava, Lea Dekleva sa Zlatkom Brodarićem i prijateljima...


I ovo ljeto (kao i prošlo) u Kambelovac po dalmatinsko vino i pjesmu
U subotu, 5. srpnja ćemo se još jednom uvjeriti koliko dobro Gibonni zvuči i u klapskoj verziji, u izvedbi vrhunskih klapa iz cijele Hrvatske.


Više slavljenički



Drugi dio jubilarnih 10. Večeri dalmatinske pisme, 11. i 12. srpnja, posvećen je samo klapama, ali više slavljenički, a manje natjecateljski nego prošlih godina.

Tradicionalno će se nakon svake večeri fešta nastaviti na Brcu gdje će svirati Cubismo, Šo!Mazgoon, Gego, Berekini… Dobro, tko je nestrpljiv nek' klika na program i informira se detaljnije :)

Ulaznice po cijeni 50kn su u predprodaji u Info zoni!