Poljud na Euru

06_06_2008
Poljud na Euru

Ajax je 1995. u četvrtfinalu izbacio Hajduk iz Lige prvaka i na ovom bečkom stadionu osvojio titulu. Zaglavlje službene stranice bečkog navijačkog kampa krasi velika fotografija našeg, poljudskog stadiona!? U nastavku&#160; ćemo vam pisat <strong>doživljaje</strong> s ekspedicije...

Evo šta smo još zanimljivo otkrili… Stadion u Beču je 1995. ugostio finale Lige prvaka u kojem je pobjedu nad Milanom odnio Ajax, isti onaj Ajax koji je te iste godine pobijedio Hajduk u četvrtfinalu te iste sezone Lige prvaka.

Još nemamo svoju fotku stadiona, a .portal je kul pa ne kopipejstamo

Iako je Ernst Happel (ex Prater) bečki stadionski gospodin od 79 godina, u zaglavlju službene stranice bečkog navijačkog kampa fancamp.eu je velika fotografija našeg, poljudskog stadiona s utakmice Hrvatska – Brazil. Ne kužimo bazu, mislili smo da nam se štekaju poznavajući naš IP, al' izgleda da nije... Provjerit ćemo osobno kad dođemo gore.


Poljud u zaglavlju službenih stranica navijačkog kampa :)
Forum splitskog.portala odoljeva pošasti facebooka i održava status najpopularnijeg splitskog foruma opće tematike, ali ako vam je dosadan, a tlaka vam je na naslovnici čitat o balunu, ne morate klikat na split.com.hr sve do ponediljka-utorka jer ništa drugo nećemo ni objavit - na putu smo :) Sreća, među portalskom volonterskom svitom ima i nenogometnog puka koji će radit nešto što neće oplemeniti navijački svijet, ali eto, morat ćemo ih pohvalit za to kad dođe vrijeme.

Ako bude (ne)sreće u nastavku ovog teksta ćemo vam pisat doživljaje s ekspedicije, a ako kliknete u pravom trenutku možda ugledate i neki podatak i fotku prije nego bude cenzurirana od dežurnih moralist(ic)a… Ako pak ne nađemo put ili način za doć do neta, ispričat ćemo vam sve kad se vratimo. Znamo, znamo, guzice i sise, to najviše volite. Da, da niste vi, to drugi nabiju broj posjeta na takve fotografije.

Nastavit će se...

Lol, imamo sve skupa 17 slika. Kad preklikate malo po netu lakše ćete nas shvatit zašto nismo imali vrimena za tražit net. A zašto imamo samo 17 slika? To ni mi ne shvaćamo :D