Klikom do članstva u Savjetu

31_05_2008
Klikom do članstva u Savjetu

Gotovo je sigurno da su svi koji su u ovoj fazi trebali čuti za Savjet mladih stvarno i čuli za njega. Možda preuranjeni doprinos sljedećoj fazi razvoja, <strong>popularizaciji </strong>u još širem krugu mladih, je otvaranje tematske grupe na sve popularnijem internet servisu – facebooku.

U Splitu udruge mladih možete nabrojati na prste jedne ruke, a postrožite li kriterije za pobrojati udruge za mlade bit će vam dovoljni prsti koje imate na obje ruke. Kad uzmete u obzir i grubu procjenu da u Splitu volontira manje od 5% mladih, onda je gotovo sigurno da su svi koji su u ovoj fazi trebali čuti za Savjet mladih stvarno i čuli za njega. Naime, kandidirati za članstvo u Savjetu mogu se samo mladi aktivni u nekom obliku organiziranja mladih.

Bilo tko može postati članom facebook grupe Savjet mladih

Nakon osnutka Savjet će se svojim radom, uz suradnost vladajućih, trebati nametnuti kao kompetentni suradnik i savjetnik Poglavarstva i Gradskog vijeća, ali bilo bi logično da bude prepoznat i od strane mladih grada. Možda preuranjeni doprinos toj sljedećoj fazi razvoja, popularizaciji u još širem krugu mladih, je otvaranje tematske grupe na sve popularnijem internet servisu – facebooku.

facebook grupa Savjet mladih

napisao: Pile