Bit će kandidata :)

27_05_2008
Bit će kandidata :)

Na prezentaciji natječaja za članove Savjeta mladih u Info zoni se okupilo 20ak uglavnom mladih iz 13 organizacija mladih. Uz podijeljen informativni materijal održana je kratka prezentacija procesa koji je doveo do raspisivanja natječaja te je pojašnjena uloga Savjeta.

Na prezentaciji natječaja za članove Savjeta mladih u Info zoni se okupilo 20ak uglavnom mladih iz 13 organizacija mladih. Svoje predstavnike tako je imao Pokret za kulturu mladih, Sveučilišna organizacija HSS, Udruga Animi, Udruga MMS Split, Udruga Radost Stvaranja, Skautski klub Marjan, volonteri 4. gimanzije, Hrvatska akademska zajednica, Studentski zbor, S.O.K., Udruga Uzgon, Udruga Best te Udruga Gripe.

Uz podijeljen informativni materijal održana je kratka prezentacija procesa koji je doveo do raspisivanja natječaja te je pojašnjena uloga Savjeta. Kratku polemiku je izazvala činjenica da će sve pristigle kandidature pregledati samo članovi Komisije za suradnju s mladima, no pojašnjenje da se radi o dvanaest članova Gradskog vijeća zadovoljilo je kritičare. Upozoreno je da maloljetne osobe ne mogu pribaviti uvjerenje o nepokretanju kaznenog postupka kao što se traži u natječaju te će Info zona tu opasku proslijediti Komisiji.