Ufilmani za Euro

09_05_2008
Ufilmani za Euro

Od petka se u kinoteci Zlatna vrata filmovima možete pripremati za nadolazeće Europsko prvenstvo u Švicarskoj i Austriji. U devet dana prikazat će se petnaest najuspješnijih švicarskih <strong>filmova</strong>,&#160;među njima i <em>Lista Carle Del Ponte</em> i hrvatske premijere.

Od petka se u kinoteci Zlatna vrata filmovima možete pripremati za nadolazeće Europsko prvenstvo u Švicarskoj i Austriji. U devet dana prikazat će se petnaest najuspješnijih švicarskih filmova među njima i hrvatske premijere.

Lista Carle Del Ponte - Zlatna vrata, 11.05.'08., 20:00

Reviju filmova organizira Švicarsko veleposlanstvo u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem. Splitskoj publici Švicarska će se kulturna baština tako predstaviti s nekoliko animirani filmova te filmovima o priči triju doseljenice (Gospođica), ljubavnim problemima Turčina i austrijske čistačice (Čekajući pravoga) i časne sestre i lopova (Tajna ljubav), poduzetništvu 60godišnjakinje koja u selu otvara trgovinu intimnog rublja, profesionalnom putu Carle Del Ponte (Lista Carle Del Ponte)… Pogledajte program kinoteke i upoznajte se sa sadržajem filmova.