Koliko smo daleko od EU?

08_05_2008
Koliko smo daleko od EU?

Povodom Dana Europe, 09.05. Info zona u suradnji sa Županijom organizira središnju <strong>proslavu</strong>. Program počinje u 11 sati doskokom padobranaca na Rivu, zatim se nastavlja nastupom orkestra HRM ispred štandova s promo materijalom i delicijama europskih kuhinja...

Povodom Dana Europe, 09.05. Info zona u suradnji sa Županijom splitsko-dalmatinskom organizira središnju proslavu. Program počinje u 11 sati doskokom padobranaca na Rivu, zatim se nastavlja nastupom orkestra HRM koji će od Rive doći do zgrade kazališta gdje će održati revijalni koncert ispred štandova s promotivnim materijalom nekoliko članica Unije. Udruga Dalmatinski kuhar pobrinut će se da točno u podne Trgom Gaje Bulata zamirišu delicije europskih kuhinja.


U toku dana, nakon što pročitate edukativne materijale koje dobijete od hostesa, počet će online kviz na temu EU. Netko će već prije ljeta znati gdje će dočekati Novu 2009. godinu. Novogodišnje putovanje za dvoje u aranžmanu putničke agencije F-tours očekuje najbržeg i najtočnijeg euro znalca.

Odgovor na pitanje koliko smo daleko od glavnih gradova Europske unije potražite u Marmontovoj... ;)