Liderice cheerleadinga

06_05_2008
Liderice cheerleadinga

Za razliku od klubova na čijim utakmicama plešu Spalatine plesnog kluba Noa, nastavljaju nizati uspjehe. Iz Amerike su donijele srebro s najvećeg svjetskog cheerleading događaja. U petak će na velikom plesnjaku <em>Split pleše!</em> s vama <strong>zaplesati </strong>i članice ovog trofejnog kluba!

Za razliku od klubova na čijim utakmicama plešu Spalatine plesnog kluba Noa nastavljaju nizati uspjehe. Iz Amerike su donijele srebro s najvećeg svjetskog cheerleading događaja na kojem se natjecalo više od 400 ekipa. Prvo mjesto osvojile su Japanke, a među slabijim ekipama našle su se mnoge zemlje s puno dužom tradicijom ovog plesa. U konačnom poretku prema prosjeku bodova osvojenih u svim kategorijama, Spalatine su svrstavanjem u svjetski top 10 potvrdile najveći uspjeh hrvatskog cheerleadinga.


Iza njih su zemlje s puno dužom tradicijom cheerleadinga
U petak navečer će na Peristilu zaplesati i članice ovog trofejnog kluba. Podsjetimo, Split pleše! je veliki plesnjak na carskom trgu u organizaciji Info zone, a povodom Svjetskog dana plesa koji se obilježavao kišnog 29. travnja pa se mrdanje bokovima odgodilo za ovaj petak, 09. svibnja.