A sad studenti i navijači?

01_05_2008
A sad studenti i navijači?

Naravno da su tračerski prstići već otkrili da je prosvjednica s naslovnice i model s naslovnice. Između redaka mogla se pročitati i najava <strong>prosvjeda</strong> studenata zbog Bologne pa čak i mogući prosvjedi Torcide.

To da je internet (i) mjesto razmjene informacija i inicijativa bar posjetiteljima foruma na ovom portalu ne bi trebalo biti čudno. Već smo doživjeli on line iniciranje izložbe, humanitarnog koncerta, ekološke akcije, rasprave s našeg foruma su se citirale u javnim nastupima političara i sjednicama gradskog vijeća… Konačno smo dočekali organiziranje prosvjeda i to na forumima. Ovog puta splitski.portal nema ništa s tim :P Pretežito studentska generacija koja prevladava na forumu poziv na prosvjed komentirala je s podsmjehom, a nakon linkanja prvih fotografija s prosvjeda rijetki su oni koji su razlog uspješnosti tražili isključivo u sunčanom danu idealnom za picavanje. I rezultati ankete na portalu pokazuju da srednjoškolci u svojim zahtjevima imaju punu podršku javnosti.


Nakon prvih linkanja forumaši su promijenili mišljenje o prosvjedu
Ipak i neki srednjoškolci su skromni pa je Robinhost napisao: „Mislia san da će doć 3, eventualno 4 lapana, ali nas je na kraju bilo stvarno puno jutros. Uglavnon mislin da je sve ok. Ka amo prosvjedovat, ali danas je sigurno 90% ljudi bilo tu samo da se pica, nebi da san i ja vrli prosvjednik... Onda dođe neki lik, na leđima mu piše "josip broz, dobar skroz!" i dere se "oćemo burek za 7 kn", "proplakat će gospa sinjska!" ... ili neka novinarka pita lika zašto prosvjeduje i šta želi postić, a on joj odogovara: " a jebateee!" ...dođe lik i gađa jajima zgradu i krafnama. Pa moraš bit retard stvarno.. .“ Nažalost, zbog manjeg broja srednjoškolaca na forumu u raspravi je izneseno malo stavova samih prosvjednika tako da su neki postovi još bez reakcije. Forumaš pod nadimkom 26. vijećnik se tako pita zašto su prosvjedovali ispred zgrade Gradske uprave, a ne Županije pod čijom su nadležnošću srednje škole, a Cole je izrazio sumnju da politički pomladci sada iskorištavaju situaciju pa da politika stoji i iza novoosnovane Udruge srednjoškolaca. Naravno da su tračerski prstići već otkrili da je prosvjednica s naslovnice i model s naslovnice.

Prosvjednica s naslovnice je i model s naslovnice :)

Između redaka mogla se pročitati i najava prosvjeda studenata zbog Bologne pa čak i mogući prosvjedi Torcide ako se ne odredi iznos kontrolnog paketa dionica i ne omogući navijačima da budu strateški partneri s definiranim pravima i obvezama.

napisao: Pile