Porokajte se!

30_04_2008
Porokajte se!

U trećoj godini održavanja <em>Rokaj Fest</em> je proširio svoju programsku ponudu te ove godine nastupaju vodeći svjetski izvođači urbane pop i rock vokacije. U mini turneji <em>porokani</em> su Daruvar, Zagreb i Rijeka, a ovaj petak <em>Rokaj <strong>Tour</strong> </em>dolazi u Split!

Ideja o Rokaj Festu nastala je kao inicijativa pojedinaca o proširenju i očuvanju urbane i rock scene u Hrvatskoj te u želji da Hrvatska napokon dobije glazbeno događanje upisano na sve važnije svjetske glazbene kalendare, kao nezaobilazna destinacija. Kao prvi open air festival u Hrvatskoj, Rokaj Fest došao je kao pravo osvježenje u ponudi kulturno-glazbenih manifestacija, a Zagreb i Hrvatska su konačno dobili festival dostojan svoje veličine i imena.


Rokaj tour



U trećoj godini održavanja Rokaj Fest je proširio svoju programsku ponudu te ove godine od 4. do 6. srpnja na Jarunu nastupaju vodeći svjetski izvođači urbane pop i rock vokacije. U mini turneji, kao predigra velikom Rokaj Festu, porokani su Daruvar, Zagreb i Rijeka, a ovog vikenda Rokaj Tour dolazi u Split. Na Obojenoj svjetlosti ovog petka rokat će Osmi putnik, Hard Time, Cota G4, Pader aka Father.



Tko roka na touru?



Osmi putnik su jedan od najstarijih hard & heavy bandova u državi i na Rokaj Tour podsjetit će nas na sve velike hitove iz njihove dugogodišnje karijere.
www.osmiputnik.com
www.myspace.com/8putnik

Hard time u novoj pomlađenoj postavi i nakon odsvirane europske turneje i snimanja live albuma u Zagrebu predstavljaju stare hitove, ali i nekoliko novih pjesama sa nadolazećeg studijskog albuma prije nego što krenu na prvu turneju po Engleskoj.
www.hardtime-band.com
www.myspace.com/hardtimeband

Cota G4 su upravo završili svoj drugi studijski album i predstavit će pjesme sa njega kao i hitove sa hvaljenog prvog albuma. Sjajni hard rock u maniri starih majstora zanata.
www.cotag4.com

Padre aka Father su riječki metal band koji pod imenom Father sviraju europske turneje i izdali su album „Inspirita“, a upravo pripremaju materijale za novi album. Dok novi album ne bude spreman na Rokaj touru pojavit će se pod imenom Padre i izvodit će obrade njima dragih bandova.
www.fatherband.com
www.myspace.com/fatherband

www.rokajfest.com