Pun kufer znanosti

21_04_2008
Pun kufer znanosti

Nakon nedavno održanog <em>Laboratorija slave</em>, natjecanja u izlaganju znanstvenih tema, <strong><em>Festival znanosti</em></strong> nastavlja se nizom predavanja u većim hrvatskim gradovima. Do kraja tjedna održat će se više od 30 predavanja, radionica i prezentacija...

Nakon nedavno održanog Laboratorija slave, natjecanja u izlaganju znanstvenih tema, Festival znanosti nastavlja se nizom predavanja u većim hrvatskim gradovima. U Splitu će prvo od četiri predavanja predviđena za ponedjeljak održati Nikola Godinović u 12:15h u amfiteatru FESBa na temu Prozor u ekstremni svemir.


Utorak će ponovno započeti na FESBu, prezentacijom Napredno pretraživanje internetskih stranica Sveučilišta u Splitu – www.trazilica.hr pod vodstvom Ivana Slapničara i Branka Dodiga. Istog dana, na medicinskom fakultetu će započeti niz predavanja posvećenih glavnoj temi ovogodišnjeg festivala – vodi.

Do kraja tjedna održat će se više od 30 predavanja, radionica i prezentacija na Medicinskom fakultetu Institutu pomorske medicine, FESBu, Kemijsko-tehnološkom fakultetu, Umjetničkoj akademiji te u V. Gimnaziji. U programu događanja uz par klikova pronađi ono što te zanima ;)

www.festivalznanosti.hr