Zakačite se i na film volontiranja

18_04_2008
Zakačite se i na film volontiranja

Za uspješnu realizaciju Festivala mediteranskog filma Split potrebna je i pomoć volontera. Uvjeti natječaja nisu zahtjevni. U pet dana obavljat će unaprijed definirane poslove, a festival osigurava hranu, pristup filmovima, zabavama i sve druge sitne pogodnosti...

Uz puno ljubavi i dobre volje, pored malo novaca, za uspješnu realizaciju Festivala mediteranskog filma Split potrebna je i pomoć volontera. Organizatori žele u stvaranje ovog prvog festivala uključiti što više mladih ljudi iz cijele Hrvatske, s naglaskom na Split, kako bi stvorili dobru ekipu i čvrstu bazu za nadolazeće godine.


Za uspješnu realizaciju prvog FMFS potrebna je i pomoć volontera
FMFS poziva sve koji žele volontirati na festivalu da se priključe mladolikoj festivalskoj ekipi u završnim pripremama. Prijave se primaju do 7. svibnja, a već 10. svibnja objaviti će se rezultati natječaja. Uvjeti natječaja nisu zahtjevni: kandidati stariji od 16 godina, ne moraju biti filmofili niti moraju imati prethodno iskustvo – želja i volja je najvažnija. E, da, i trebaju biti na raspolaganju festivalu od 26. do 31. svibnja. U tih pet dana obavljat će unaprijed definirane poslove za koje ne primaju novčanu naknadu, ali im festival zato osigurava hranu, majice, pristup filmovima i zabavama u slobodno vrijeme, dobru atmosferu i sve druge sitne pogodnosti koje festivalski život čine ugodnijim.

Prijave u obliku kratkih životopisa šaljite na mail:
[email protected]