FMFS za

15_04_2008
FMFS za

Za sve filmske ovisnike, ali i one blaže konzumente, sve o Festivalu mediteranskog filma Split dostupno je i na netu… Službene stranice, mailovi, YouTube, MySpace, Facebook – tko nađe servis na kojim FMFS nije prisutan možda dobije neku nagradu :P

Ekipa je zapasala toliko internet prostora da ćete možda pomisliti da ćete u festivalu moći uživati iz kućnog naslonjača...

službena stranica FMFS-a

www.splitmedfilmfest.com
Na službenoj stranici možete vidjeti najave filmova koji će se prikazivati, saznati tko je tko u festivalskoj ekipi, dokučiti zašto su se organizatori odlučili na pokretanje ovakvog projekta u Splitu i naravno pratiti friške informacije vezane uz festival.

službeni blog FMFS-a
splitmedfilmfest.blog.hr
Na službenom blogu festivala, u neformalnom stilu, većina ekipe festivala veselit će se, izbacivati svoje frustracije i pričati o nastajanju festivala. Dobrodošli ste čitati i komentirati!

Facebook & MySpace
www.facebook.com/people/Split_Medfilmfest/1144043687
www.myspace.com/splitmedfilmfest
Ni festival nije odolio pošasti Facebooka i MySpacea, tako da nam se slobodno javite, družite se, komentirajte, dajte prijedloge kako bi vi poboljšali festival, hvalite i kritizirajte.



YouTube
www.youtube.com/splitmedfilmfest
Na popularnom Jubitou možete vidjeti isječke iz filmova koji će se prikazati, kao i festivalske animacije, a za vrijeme i poslije festivala i dnevne izvještaje sa FMFS-a.

glavni medijskog net promotor

www.split.com.hr
Portal split.com.hr je ponosan promotor prvog Festivala mediteranskog filma Split te će splitskoj publici dodatno približiti festival, najavljivati i pratiti događanja.

Mailovi
Press ured: [email protected]
Hospitality: [email protected]
Blagajna: [email protected]
Festivalski ured: [email protected]

Tel/Fax: +385 21 332 449

Adresa:
Festival mediteranskog filma Split
Mihovilova Širina 1/IV
21000 Split
Hrvatska