Kako (p)ostati fotogeničan?

11_04_2008
Kako (p)ostati fotogeničan?

Postoji li fotogeničnost ili je ona izgovor loših fotografa? Kako napraviti kućni studio za nekoliko desetaka kuna? Polaznici ove <strong>radionice</strong> dobit će odgovore na sva ta pitanja i primijeniti ih u praksi. Polaznici koji nemaju svoj fotoaparat moći će snimati fotoaparatom Canon 20D.

U Info zoni će se održati dvije vikend radionice namijenjene ljubiteljima fotografije koji žele unaprijediti svoje znanje i osobama koje smatraju da nisu fotogenične. Voditelj radionice je snimatelj Zoran Erceg.

Nakon godina ratnog snimateljstva po ratištima Hrvatske i BiH Erceg se posvetio edukaciji i prenošenju znanja na buduće generacije. Urednik je portala fotoakademija.hr i osnivač Fotoakademije gdje održava foto radionice različite tematike namijenjene početnicima, amaterima i profesionalcima, sveznalicama i neznalicama, starima i mladima…


Fotogenična je ili je stala pred objektiv dobrog fotografa?
Postoji li fotogeničnost ili je ona izgovor loših fotografa? Što i kako sa svjetlom za optimalan rezultat? Kako napraviti kućni studio za nekoliko desetaka kuna? Polaznici ove radionice dobit će odgovore na sva ta pitanja i primijeniti ih u praksi. Osim samih polaznika, pred objektivima će pozirati i modeli Fotoakademije. Polaznici koji nemaju svoj fotoaparat moći će snimati fotoaparatom Canon 20D.

Foto radionice će se održati u subotu 26. i nedjelju 27. travnja. Prijave su do 25. travnja, a broj polaznika je ograničen pa će prednost imati oni koji prvi, uplatom kotizacije u Info zoni, rezerviraju svoje sudjelovanje. Kotizacija iznosi 50 kn i namijenjena je pripremi izložbe radova polaznika radionice koja će biti postavljena u Info zoni.