Tko se puca stripom?

07_04_2008
Tko se puca stripom?

U Info zoni će se kroz slijedećih nekoliko mjeseci održavati <strong>radionice</strong> izrade stripa. Pozvani su svi srednjoškolci i studenti koji se bave ili bi se voljeli baviti ovom likovnom tehnikom. Nikakvo prethodno iskustvo nije preduvjet za sudjelovanje u radionicama.

U Info zoni će se kroz slijedećih nekoliko mjeseci održavati radionice izrade stripa. Pozvani su svi srednjoškolci i studenti koji se bave ili bi se voljeli baviti ovom likovnom tehnikom. Radionice će voditi akademski slikar Ivan Svaguša koji, između ostalog, radi u tehnici stripa i do sada je vodio slične radionice. Više o njegovom radu na guranjeslitice.org/svaig


Iz stripa Kukavica by maja&svagi
Prvi dio radionica odnosit će se na izradu stripova koji su vezani uz tematiku rodnog nasilja. Svi prijavljeni proći će edukativnu radionicu o rodnom nasilju kako bi se pobliže upoznali s tematikom. Radovi svih sudionika sudjelovat će u nacionalnoj kampanji o rodno uvjetovanom nasilju Šutnja nije zlato i prikazani na završnom događaju u Zagrebu u mjesecu lipnju.

Drugi dio radionica odnosit će se na izradu stripova s tematikom koju odaberu sami autori, a radovi će biti izloženi na izložbi koja će se u listopadu postaviti u Splitu.

Za prijavu pošaljite ili donesite sljedeće podatke:
ime i prezime
dob
naziv škole/fakulteta
kontakt telefon
kontakt mail
kratak opis dosadašnjeg rada u tehnici stripa
Nikakvo prethodno iskustvo nije preduvjet za sudjelovanje u radionicama. Dodatne informacije se mogu dobiti putem svih komunikacijskih sredstava Info zone, a rok za prijave je do  17. travnja 2008. Prva radionica će se održati 19.04. u 16 sati u Info zoni.