Plesni zoom

07_04_2008
Plesni zoom

Plesna <strong>predstava</strong> <em>Zoom in/Zoom out</em>&#160; bazira se na improvizaciji, a određeni su samo okviri i situacije za improvizaciju. Održat će se u Gradskom kazalištu lutaka u četvrtak i petak, a po dvije poklon ulaznice za oba dana čekaju u Info zoni - samo dođite ili nazovite na vrijeme!

Rad na plesnoj predstavi Zoom in/Zoom out započeo je na jesen prošle godine kroz projekt u kojem su izvođači na subjektivan način istraživali pokret. Predstava se i danas bazira na improvizaciji, a određeni su samo okviri i situacije za improvizaciju.


Kostime potpisuju Vinciane Teston i Tihana Jovanić koja potpisuje i umjetničko vodstvo predstave, koreografiju i režiju te sudjeluje u predstavi. Sudjeluju još i Ana Dalbello, Nataša Pavlov, Mia Roknić i Marin Tudor.

Predstava će se održati u Gradskom kazalištu lutaka u četvrtak i petak (10. i 11. travnja) u 20 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a po dvije poklon ulaznice za oba dana čekaju u Info zoni - samo dođite ili nazovite na vrijeme!