Print to Moby

28_03_2008
Print to Moby

Mobyev novi album <em>Last Night</em> u Hrvatsku dolazi 31. ožujka. Prvih 5 kupaca novog albuma koji u Dallas Music Shop dođu sa isprintanim primjerkom ovog teksta dobit će poseban <strong>poklon</strong>, a oni koji zakasne, ali dođu s istom namjerom imaju 10% popusta na stare naslove Mobya.

Mobyev novi album Last Night u Hrvatsku dolazi 31. ožujka. Ovaj album je više elektronički i dance orjentiran nego prethodna tri. Sam autor za ovaj album kaže da bi ga se jednostavno moglo nazvati electric dance albumom. Uz nekoliko stvari s rave zvukom, nalazi se i nekoliko atmosfernih pjesama kao i nekoliko techno stvari „koje zvuče kao rušenje zgrade“.


Last Night u Dallas Music Shopovima od 31. ožujka
Moby, Amerikanac rođen 11. rujna, pravim imenom Richard Melville Hall nadimak duguje rodbinskim vezama s autorom priče Moby Dick. Mnogi kritičari za njega kažu da je najuzbudljiviji umjetnik ovog desetljeća, a sebe predstavlja u neobičnom svjetlu za današnji show business – brine za okoliš, kršćanin je, ne pije, vegan je…

Prvih 5 kupaca novog albuma koji u Dallas Music Shop dođu sa isprintanim primjerkom ovog teksta dobit će poseban poklon, a oni koji zakasne, ali dođu s istom namjerom imaju 10% popusta na stare naslove Mobya.

www.moby.com