Slovenska invazija

20_03_2008
Slovenska invazija

Umek do sada nije podbacio, a vjerujemo da neće ni ovaj put kada nam dolazi kao službeno 29. dj na svijetu po izboru Top 100 djs.&#160; S njim će <strong>premijerno</strong> u Splitu nastupiti i nova slovenska dj uzdanica - Matthew Hoag, te Pero FH u ulozi domaćina.&#160; A&#39;mo, navala na nagradnu igru! :)

Blagdanski partiji su oduvijek odisali nečim posebnim, a kada je još u glavnoj ulozi vrhunska dj zvijezda onda ultra veselica ne može izostati. Vjerujemo da će tako biti i ovaj put jer nam u goste dolazi Umek, planetarna dj megazvijezda iz susjedne nam države. Ovo je već treći put da će Umek nastupiti na uskršnjem partiju u Master'su.


Do sada nije podbacio a vjerujemo da neće ni ovaj put kada nam dolazi kao službeno 29. dj na svijetu po izboru Top 100 djs. Proglašen je i kao najbrže rastući dj prema vrhu u 2007. S njim će premijerno u Splitu nastupiti i nova slovenska dj uzdanica - Matthew Hoag, te Pero FH u ulozi domaćina.

Bit će lakše kupit koju sirnicu i jaje više ako podilimo 5 ulaznica, jel' tako? A'mo, navala na šalabahter za nagradnu igru! :)

Evo ekipa koja ima ulaznicu, ali možda nema kišobran...
Zvonimir Batinić
Tilda Josipović
Fabjan Viđak
Dario Krile
Ante Perković