Prvi sajam poslova

20_03_2008
Prvi sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područna služba Split u suradnji s lokalnim partnerima organizira po prvi put Sajam poslova naše Županije. Nezaposlene osobe i ostali tražitelji zaposlenja moći će direktno kontaktirati poslodavce te prezentirati sebe i svoje kompetencije.

Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područna služba Split u suradnji s lokalnim partnerima organizira po prvi put Sajam poslova naše Županije.

Glavni cilj sajma je na jednom mjestu okupiti sve relevantne institucije na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje, te na taj način sudjelovati u razvoju regionalnog gospodarstva.

Sajam će okupiti eminentne poslodavce Splitsko – dalmatinske županije i institucije koje se bave obrazovanjem. Poslodavci će preko izložbenih pultova i multimedijskih prezentacija predstaviti sebe i svoje potrebe za stručnim kadrovima s neophodnim znanjima i vještinama, a obrazovne institucije će prezentirati svoje programe u skladu s potrebama poslodavaca i lokalnog tržišta rada.

Nezaposlene osobe i ostali tražitelji zaposlenja moći će direktno kontaktirati poslodavce te prezentirati sebe i svoje kompetencije kroz Upitnik za posloprimce. Sajam će se održati 1. travnja od 10 do 16 sati u SC Gripe.