Profectus će preurediti Rivu

12_03_2008
Profectus će preurediti Rivu

Profectus će preurediti Rivu, ali privremeno i po svom guštu. Neće ništa skidati, rezati, premještati… samo će još dodati ogradu, tapet i <strong>brodove</strong> :) Iznos kojim će platiti najam Rive, 167 tisuća kuna, tek je nešto viši od cijene jednog nosača tende.

Profectus će preurediti Rivu, ali privremeno i po svom guštu. Neće ništa skidati, rezati, premještati… samo će još dodati ogradu, tapet i brodove. Zagarantirano će dovesti i šušur, a Split će opsjedati svjetski novinari, ljudi dubokog džepa i lijepe hostese, hoteli će se popuniti, turistički djelatnici trljati ruke, prosječan narod past oči

Iznos kojim će platiti najam Rive, 167 tisuća kuna, tek je nešto viši od cijene jednog nosača tende koji je plaćen oko 155 tisuća kuna. Malo, dovoljno, previše? Svatko od nas to najbolje zna, zar ne ;)


Pripreme za dolazak morskih ljepotana...
Već je počelo postavljanje pontona jer sve mora biti spremno za prvih petnaest dana travnja. Osim desetog izdanja sajma Croatia Boat Show koji će tradicionalno biti „najveći do sada“ na Prokurativama će se održavati i prvi Croatia Property Show, sajam nekretnina.
napisao: Pile
foto: Stipe Marinović