"Nedaju" Maksimir

09_03_2008
"Nedaju" Maksimir

Čak i Boysi na forumima hvale navijanje i neočekivanu brojnost Hajdukovih navijača na maksimirskom jugu. Torcida se ni skandiranjem ni isticanjem <strong>poruka</strong> nije osvrnula na, za ponedjeljak najavljeno, proglašenje stečaja Hajduka.

Čak i Boysi na forumima hvale navijanje i neočekivanu brojnost Hajdukovih navijača na maksimirskom jugu. Usprkos nezavidnoj situaciji Hajduk je frenetično bodrilo oko tisuću navijača. Torcida se ni skandiranjem ni isticanjem poruka nije osvrnula na, za  ponedjeljak najavljeno, proglašenje stečaja Hajduka.


Propustili ste, pogledajte
  S druge strane, BBBi su skrenuli pozornost na teme koje su iznad sporta. Porukom “Odričemo se povijesti, emocija i tradicije... zbog nečije privatne investicije? Nedamo Maksimir!” jasno su dali do znanja što misle o idejama isplativosti prenamjene stadiona u poslovni centar i seljenja Dinama na Lanište. Istina, uz gramatičku pogrešku ili su se vodili za onom Vukovom piši kako čitaš… ;)


Iz arhive, dok na Youtube ne dođe neki dobar video tribine ;)
Ostaje nam natiskani proljetni dio, nada u trofej u kupu i optimistično očekivanje stečaja i posljedica koje donosi, uz ćakule o privatizaciji kluba... Za navijače sigurno najzanimljivije gostovanje, ono posljednje, u Kranjčevićevoj dok na Maksimiru bude gostovala Armada.

15.03. Hajduk - Šibenik
19.03. Varteks - Hajduk
22.03. Hajduk - Inter
29.03. Međimurje - Hajduk
05.04. Hajduk – Osijek
12.04. Zadar - Hajduk
16.04. Hajduk – Slaven B.
19.04. Hajduk - Cibalia
26.04. Rijeka - Hajduk
03.05 Hajduk - Dinamo
10.05. Zagreb - Hajduk

Gotovo juniorski sastav Hajduka nije pobjedio, ali nije ni razočarao, štoviše, vrlo je vjerojatno da se poljudski derbi neće odigrati pred polupraznim tribinama poput ovog maksimirskog.

napisao: Pile