Zlostavljanje na forumu za Slobodnu

06_03_2008
Zlostavljanje na forumu za Slobodnu

<a href="http://split.com.hr/forum/">Forum </a>splitskog.portala, najposjećeniji splitski internet forum, još jednom je poslužio kao inspiracija novinarskom peru - ovoga puta u interakciji novinara i forumaša. Konačno nisu prenesene <strong>izjave</strong> izvučene iz konteksta ili pogrešno protumačeni postovi.

Forum splitskog.portala, najposjećeniji splitski internet forum, još jednom je poslužio kao inspiracija novinarskom peru - ovoga puta u interakciji novinara i forumaša. Konačno nisu prenesene izjave izvučene iz konteksta ili pogrešno protumačeni postovi. Niti su „cajkeri na forumu najavili da će tući rokere“, niti „forumaši misle da Torcida i sponzoruše sramote Split“. Rezultatima službenog istraživanja o zlostavljanju u ljubavnim vezama srednjoškolaca pridružene su izjave forumaša na tu temu.


Iskustva forumaša ne kao povod, nego kao dopuna novinskom tekstu
Raduje nas što novinari počinju ispravno pristupati internetu. Nadamo se da je ovo početak stvaranja nove slike o internet novinarstvu kojeg sada mnogi smatraju izumom lijenih i nekreativnih novinara. Uredništvo portala split.com.hr i dalje će bit otvoreno za suradnje sa svim medijma, a u cilju ispravnog informiranja javnosti. Dokazano je da internet forum, kad ga se pravilno konzumira, može biti ogledalo društva.

Nasilna ljubav
60 posto mladih trpi zlostavljanje voljene osobe
Slobodna Dalmacija, 05.03.2008.