St!llness za Split

25_02_2008
St!llness za Split

St!llnessi nastavljaju svoju misiju glazbene društvene odgovornosti te i snimanjem spota za pjesmu<em> Banana</em> <em>SpliT</em> žele skrenuti pozornost na probleme divlje gradnje i devastacija starih gradskih jezgri. Spot je već snimljen, no tu nije kraj <strong>akcije</strong>… Dajte svoj glas glasu naroda!

Prema mišljenju mnogih glazbenih znalaca, St!llness je jedan od najperspektivnijih mladih bendova u zadnjih desetak godina. Širim masama, izvan kruga anonimnosti demo bendova, izišli su nastupima kao predgrupa na turneji TBFa.  U svom izričaju osnovu hip-hopa hrabro osvježavaju reggae, jungle i dub utjecajima i tako osiguravaju mladu, urbanu glazbenu publiku. Ovog ljeta izdali su i svoj prvi, na sve strane hvaljeni, album "Sve što znam o životu je... odabrao Đelo Hadžiselimović".


Na sve strane hvaljeni album prvijenac



Glazbena društvena odgovornost



St!llnessi nastavljaju svoju misiju glazbene društvene odgovornosti te i snimanjem spota za pjesmu Banana SpliT žele skrenuti pozornost na probleme divlje gradnje i devastacija starih gradskih jezgri. Spot je već snimljen, no tu nije kraj akcije… Nakon što prikupe 30 tisuća kuna i zatvore financijsku konstrukciju umnožavanja, spot će se besplatno distribuirati u 18 tisuća primjeraka, kao poklon uz Feral Tribune. Na DVDu će biti i single Alejuandra Buendije (aka Saša Antić -TBF) za grupu Sinestet, koji upozorava na iste probleme.

Spot za Bananu SpliT

Svi mogu sudjelovati u akciji prikupljanja financijskih sredstava, a veći sponzori bit će istaknuti u medijima i na omotu DVDa.


GUP, beton, kokošari...



Žugate na GUP, čini vam se da profitira samo nekoliko pojedinaca, bojite se da će profit progutati sve gušte Splita, guši vas beton, prezirete kokošare… i možete nastaviti ovaj niz negativnosti. Ako vam je tlaka, ne trebate dizati ustanke, ukrstiti parole i galamiti, al' dajte svoj glas glasu naroda. Dajte svoj konkretni doprinos kreativnom upozoravanju na probleme društva! Platite da drugi za vas pokažu društvenu odgovornost ;)

Novčane priloge možete ostaviti u kasicu prasicu u Info zoni ili direktno uplatiti na žiro račun

Udruga Sinestet
Privredna banka Zagreb
br. žiro računa 2340009-1110168391
"za stillness/sinestet DVD"


Za sve informacije i oblike suradnje na raspolaganju vam je Ivana na [email protected].

www.stillness.dalmatino.de