Tyler Lewis & 10 karata

14_02_2008
Tyler Lewis & 10 karata

U klubu Master&#39;s projekt <em>Groove Is In the Heart </em>predstavlja Tylera Lewisa, jednog od najeminentnijih kanadskih dja te Luku K, talentiranog zg dja. Uz goste i domaće snage - Pero FullHouse i Pille. Malo vrimena, ali puno karata - 10 <strong>komada</strong>!

U klubu Master's projekt Groove Is In the Heart predstavlja Tylera Lewisa, jednog od najeminentnijih kanadskih dja te Luku K, talentiranog zg dja. Uz goste i domaće snage - Pero FullHouse i Pille. Tyler uglavnom svira po Americi i Kanadi što je i glavni razlog zbog kojeg ovaj party nikako ne smijete propustiti.

Tyler Lewis



Tyler Lewis
,dobro poznati i renomirani kanadski house/tech-house dj i producent.  Njegov stil se može opisati kao specifični dirty kickin' tech-house, svojstven malo kome osim njemu. Tyler je jedan od onih ljudi koji istinski vole glazbu, cijene je i poštuju.



Izdavao je za svjetski poznate i renomirane tech-house labele te se u underground krugovima smatra jednim od najboljih predstavnika spomenutog žanra. Takav respekt struke priskrbila su mu njegova iznimno kvalitetna izdanja, što dokazuje i njegov dj raspored. Kao dj je beskompromisan, uvijek spreman razvaliti svaki floor svojim probranim i dirty beatovima koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.



Luka K



Izlet Luke Kalinića u vode elektroničke glazbe počinje u dobi od 17 godina, a nakon što je preselio s obale u Zagreb, kao i mnogi drugi, Luka se na svom početku upoznao najprije s lokalnom scenom da bi ubrzo počeo kupovati ploče te manično vježbati za gramofonima. Lukina prva dj iskustva pred publikom dogodila su se na Stereo Studio partijima. Zbog izrazitog talenta njegov rad sa Stereo Studio timom uskoro ga je doveo do značajnijih partija.

Tako je svirao uz bok s velikanima techhouse i house scene kao što su Terry Francis, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Asad Rizvi, Nick Harris, Ian Pooley, Nathan Coles, Eddie Richards, J.Jeff, Tyler Lewis, Greenskeepers, Craig Richards, Mr.C.... Njegov stil se bazira na underground houseu s deep, electro i acid elementima.


10 karata


Imate malo vrimena, party je već u subotu, ali zato imate nikad više karata u igri - 10 ulaznica čeka na najsretnije prevrtače šalabahtera.

www.myspace.com/djtylerlewis
www.myspace.com/perofullhouse

www.myspace.com/luka_k

www.lowmidhigh.com


Evo ekipica koja će uštedit koju kunu. Nakon godine dana prvi put da se među dobitnicima pojavljuju imena koja su već zapisana u arhivi dobitnika, istina prije skoro godinu dana :)
Ivan Pleština
Antonia Stipić
Ana Radalj
Snježana Veršić
Dean Lelas
Ivana Jović
Paula Tonković
Josip Pribilović
Vedran Glavan
Ivana Plepel