Upropastite si Valentinovo hotimice!

07_02_2008
Upropastite si Valentinovo hotimice!

Na Valentinovo se u Info zoni organizira <strong>prozno-poetska</strong> večer koju ćete svakako nedugo zatim htjeti potisnuti. Za sve eventualno zainteresirane sisavce koji bi htjeli sudjelovati u programu prezentiranjem vlastitih umnih dostignuća molimo da se jave na mail.

Na Valentinovo s početkom u 18 sati i 2 sekunde u Info zoni se organizira prozno-poetska večer koju ćete svakako nedugo zatim htjeti potisnuti. Uz kekse i mlijeko bit će vam servirane razne mentalne izlučevine poetskog dvojca kojeg ste sigurno već zamijetili iskrivljene u kutu vaših najljepših noćnih mora. Oni će ritmički otvarati usta i bombardirati vas harpunima mržnje.

Drugim riječima, ne dajte se zbuniti, Info zona uljepšat će vaš dugi apstinencijski period, a možda ga i okončati. Dakle, dođite s lako skidljivom odjećom te se opustite dok vam montiramo čavao u oko i erogene ožiljke na prostatu.

Program večeri:

  • Škampi na buzaru sa satelitskom antenom u mlijeku
  • Mlohavi veleposlanik u ulju s krumpirima
  • Tanko narezane Vergilijeve cipele kuhane u himenu
  • Drugi Newtonov zakon punjen nezahvalnim teletom
  • Trudni djed ispod pokretnih skala ili bolje ne
  • Odjavna špica i zbrajanje gubitaka
  • En core: KURBI ET ORBI obraćanje okupljenom puku
Za sve eventualno zainteresirane sisavce koji bi htjeli sudjelovati u programu prezentiranjem vlastitih umnih dostignuća molimo da se jave na mail [email protected] s priloženim radovima koje bi htjeli pročitati dok ih drugi prezenteri budu oralno zlostavljali. Uzvratit ćemo vam odgovorom da li ste poželjni u našem programu ili je vaš smisao za perverziju sveden na gledanje susjedova fikusa dok ga zalijeva susjedova žena.