Iz džungle iskočila cajka

07_02_2008
Iz džungle iskočila cajka

Već od ovog petka Jungla na Zvončacu postat će poprište – <strong>partya</strong>! <em>Klubska Scena</em> slaveći svoju sedmogodišnjicu s <em>Prirodom i društvom</em> započinje, prema najavama, seriju događanja koja će se nastaviti i u ljetnim mjesecima. Ovaj petak: Dan Berkson &amp; James What.

Već od ovog petka Jungla na Zvončacu postat će poprište – partya! Klubska Scena slaveći svoju sedmogodišnjicu s Prirodom i društvom započinje, prema najavama, seriju događanja koja će se nastaviti i u ljetnim mjesecima. Ovaj petak Priroda i društvo predstavlja jedan od najekskluzivnijih live act-ova današnjice - Dan Berksona i James Whata.


Sve do pred godinu dana ovaj dvojac je svirao i radio odvojeno. Dan, koji je odrastao u Chicagu i već sa 16 godina svirao kao jazz pijanist, nakon završenog glazbenog konzervatorija seli u London studirati produkciju. Od tada njegova izdanja možete naći na etiketama kao što su Crosstown Rebels, Movim, Mood music, Poker flat, Exun.

James, pak, dolazi sa juga Francuske. Njega je također ljubav prema glazbi i produkciji odvela u London gdje završava London College of Music i SAE te se smatra producentskim i audio inženjerskim genijem. Konačno počinju raditi zajedno te nakon prvih izdanja dobivaju izvrsne kritike struke i DJ-a. Upravo ih one stavljaju u žarište klupske plesne scene, a definitivna potvrda njihovog rada i kruna karijere su nastupi na svim najznačajnijim večerima i festivalima kao sto su Sonar, Secretsundaze, Panorama bar, Fabric, Wmc. Proglašeni su za najbolji live act Sonar festivala 2007. O njihovoj predanosti glazbi koju stvaraju dovoljno govori činjenica da sa sobom nose 60kg opreme za nastup u komornom klubu.

Dan Berkson & James What live (Poker Flat/ London/UK)
www.myspace.com/danberkson
www.myspace.com/jameswhatmusic

Augie (Gray Hound, Red Music)
www.myspace.com/augieambusher

Miro (Underground Control)
www.myspace.com/187591949

Rezervacije na:
mail: [email protected]
mob: 098/ 986 5756


Najavljena događanja u Jungli



petak, 15.02.
Priroda i Drustvo
Jushua Harrison (Detroit/USA)
Claus Bachor (Ger)
Luka Lukac
Basic

subota, 08.03.
Underground Control
Asad Rizvi (Uk)
Pille
Miro

subota, 15.03.
Underground Control
Evil Eddie Richards (Uk)
Luka Lukac
Miro