Spržimo ga!

03_02_2008
Spržimo ga!

Valjda se niste odmorili od dočeka Nove(?!) ili ste još pod dojmom razočarenja prethodnih godina. Super, onda ćete smanjiti kriterije, pa možda nakon ovogodišnjeg pokladnog utorka budete oduševljeni :) Pa a&#39;mo isplanirat te <strong>maškare</strong>!

Kad smo objavili anketu „maškare: jupi ili tlaka“ prvih dana postotak je bio na strani „a tlake“. Iako sramežljivo, „jupi“ je trenutno ipak u vodstvu. Valjda se niste odmorili od dočeka Nove(?!) ili ste još pod dojmom razočarenja prethodnih godina. Super, onda ćete smanjiti kriterije, pa možda nakon ovogodišnje pokladnog utorka budete oduševljeni :)


Budite "ono što biste željeli biti" ili šta imate u ormaru
A'mo isplanirat taj utorak navečer!

Vrime bi nas trebalo više manje poslužit - jutarnju kišu tribala bi do kraja dana otpuhat bura. Vi koji se smatrate nemaštovitima i nekreativnima – zabrinite se, odma možete prekrižit Valentinovo. Šteta vam je trošit pare na to neoriginalno smeće od poklona, ionako ćete bit ostavljeni. Ipak, ta vaša ogromna mana je opravdanje za bezvezne maske, neke kupovne ili već isfurane. Doć u utorak navečer u grad bez maske – to mogu samo totalni bezveznjaci!


Časne, pioniri, vragovi... sve su to isfurane maske, al' aj, prolaze
U gradu program počinje u 16:30 dječjom maškaranom povorkom od Podruma do Rive gdje će se obaviti predaja ključeva grada. Naravno, to je dječji dio krnjevala jer samo dica mogu popušit priču da će vlastodršci tako olako prepustit nekome vlast. Povorka kojoj će zbog većeg životnog iskustva trebati više truda da se odmakne od realnosti kreće od kazališta prema Rivi u 19 sati. Tad će se oni naivni moć prijavit za najbolju pojedinačnu i skupnu masku. Šala dakako, oko splitskog krnjevala se uvik vezala pravednost i poštenje.


Navuć kesu: toplije je, otporno na pivu i lako se baca u škovace
Na Rivi ćemo se malo kreveljit uz Zinedin Zidan (imaju oni više pisama od Panthagane), onda se oko 21 sat posvetit Krnji i potom uz Cubismo dočekat ponoć kad bi ka sve tribalo stat i tribali bi ić doma jer je sutra škola/fax/posal i počinje Korizma. Međutim, niti party na Voćnom trgu ne bi treba završit do ponoć, već oko 1 sat nakon ponoći, a onda se preselit u Master's. Neće to biti ni jedini after tulum – Murall, Quasimodo, Kocka... svak nešto sprema, a ako nije spremija, onda će nešto improvizirat zato prije izlaska bacite oko na kalendar događanja koji će se ažurirat do posljednjeg trena i tek onda složite plan puta.

Za ideje prošvrljajte po foto albumima 2005., 2006. i 2007. godine. Jel' vidite taj album od 2005., tad je portal postoja tek par miseci - trudit ćemo se da album u 2008. bude puno veći :D Pomozite i vi, šaljite fotke na [email protected] ili donosite CD u Info zonu. Do Info zone možete svratit i prije - ima flyera za popust na ulazu u Master's ;)